Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA COSTINESTI


Descriere

Situare: Situata in Costinesti, la 300 de metri de plaja Costinesti.Info: Perla Costinesti ofera cazare cu un bar, parcare privata gratuita, lounge comun si o gradina. Cu WiFi gratuit, acest complex de 3 stele ofera o zona de plaja privata si o receptie cu program nonstop. Complexul ofera camere de familie.
Camere: Camerele complexului includ zona de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata cu articole de toaleta gratuite si dus. Unitatile de cazare sunt dotate cu birou.
Facilitati: Perla Costinesti dispune de facilitati precum, parcare, bar, internet, aer conditionat, terasa, gradina, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Bar
Plajă privată

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.