Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Foisor


Descriere

Situare: Complexul Turistic Foisor este amplasat in cartierul nou al statiunii Costinesti, in prelungirea strazii Tineretului spre Nord, in vecinatatea Garii Costinesti-Sat. Unitatea de cazare se intinde pe o suprafata de 3000 MP ingradita si se afla in zona noua de N (epava Evanghelia) la aproximativ 350 m de mare, (5minute pana la plaja din zona Epava) si 15 minute de centrul statiunii Costinesti, cu acces direct spre mare (marea se vede din curte). Constructiile sunt noi 2005 si 2008. Pensiunea este tip Hostel si bungalow de 2 stele.

Precizam ca dispunem de: 12 camere in 3 bungalouri cu un nivel P+M (4 camere in unitate- 2 parter, 2 mansarda) din care: 9 camere cu pat matrimonial; 3 camere cu 2 paturi mansarda. Intrarea in camera se face direct de afara. 15 camere in hostel P+2E: 10 camere cu 3 paturi si 5 camere cu 2 paturi. Intrarea se face din hol iar camerele au balcon. In toate camerele se pot pune paturi suplimentare normale deci incap 4 persoane, fara a afecta mult spatiul deoarece camerele sunt destul de mari (20 mp). Suprafata si dotarea camerelor este similara, cu baie in camera, frigider, televizor cablu, aer conditionat, internet wireless. Pardoseala camerelor este din gresie iar cele de la mansarda parchet. Toate camerele sunt prevazute cu aer conditionat dar se da drumul doar la cerere contra cost (se plateste la receptie 12 lei/zi).

Servicii de masa: in sistem bonuri valorice la Restaurant Tiberius categoria 2 stele, din apropiere. Complexul dispune de asemenea de o bucatarie dotata si utilata pentru turisti, terasa cu televizor unde se poate servi masa, gratar, spatiu de recreere cu mese de tenis si piscina exterioara supraterana (h=1,2 m) si una mai mica pentru copii, spatii verzi (gazon 400 mp ) si curte generoasa pentru diverse activitati.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar. Copiii 12-18 ani (neimpliniti), achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Nu sunt incluse: taxa de statiune, taxa aer conditinat - 12 lei/zi.

Alte informatii: Exista grupuri sanitare cu dus in curte. Parcare asigurata in interiorul locatiei. Pentru a veni in intampinarea turistilor asiguram transportul gratuit de la gara la pensiune si invers.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
receptie 24/7
Piscina exterioara
camere de familie
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
seif in camera
Plajă
acces imediat la plaja
Piscină
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.