Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centrul de Diagnostic si Tratament Recuperator Sf. Elena de la Mare


Descriere

Centrul de diagnostic si tratament recuperator Sf. Elena de la Mare este situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti, in apropierea manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Localizarea este propice relaxarii si terapiilor pentru refacerea trupului si sufletului; aici cura heliomarina si aerosolii marini sunt disponibili in regim permanent.

Locatia, ce ofera conditii optime pentru odihna si relaxare, tratament si recuperare, isi deschide portile catre publicul larg incepand cu 1 mai 2016.

Complexul are o capacitate de 25 camere duble si single, bazin cu apa terapeutica din lacul Techirghiol. Camerele sunt spaţioase şi combină mobilierul clasic şi elegant cu dotarile moderne: acces la internet-wireless, cablu TV, TV, balcon cu vedere la mare, baie proprie cu cada sau duş, frigider, încălzire centrala si aer conditionat.

Restaurantul omologat este decorat cu elemente clasice şi dotari moderne si este un loc unde se pot servi preparate atent lucrate, după reţete tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria internaţională;

– Baza de Tratament şi Relaxare foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate.

-Serviciile medicale de diagnostic si tratament sunt asigurate de medici specilisti in balneo-fizioterapie, recuperare fizica, kineto-terapie, boli interne, nutritie, ecografie, termografie, recoltare analize de lab etc.

-Recomandarile pentru tratamente vor fi deservite prin proceduri de: kinetoterapie, gimnastica in bazin, bai de namol de Tehirghiol , bai galvanice, masaje, bai de plante, ozonoterpie, laserterapie, magnetodiaflux, electroterapie si ultrasunete etc.

Descriere centru medical

Situata la ultimul nivel, baza de tratament si-a propus sa realizeze o gama larga de proceduri specifice de balneo-fizio-terapie si recuperare fizica cu ajutorul echipei medicale specializata si acreditata si a aparaturii de ultima generatie cu care este dotata.

Activitatea in baza de tratament

• reabilitare fizica , kinetoterapie – gimnastica medicala
• recuperare balneo-fizio-terapie si hidrokinetoterapie
• refacere-reabilitare – detoxifiere – incarcare spirituala

Reabilitare fizica , kinetoterapie – gimnastica medicala

Tehnici de kinetoterapie individuala si de grup, activa si pasiva, pe segmente corporale sau globala, cu rol important in refacerea si reabilitarea organismului dupa diverse stari patologice: postaccidente vasculare, posttraumatisme sau in cazul bolilor neurologice, refacere musculara si osteoarticulara in afectiuni neurologice si ortopedice.
Gimnastica medicala cu efect de tonifiere musculara, cresterea mobilitatii corpului, accelerarea arderilor si ameliorarea vascularizatiei si circulatiei generale.

Recuperare balneo-fizio-terapie si hidrokinetoterapie

Balneo hidroterapia in ozon – galvano terapie, impachetari corporale terapeutice – namol de Techirghiol, bai de plante naturale cu efecte multiple de miorelaxare, detoxifiere, drenaj limfatic si relaxare, masaje medicale si de relaxare. Proceduri fizioterapie clasice : electroterapie, magnetoterapie, laserterapie, ultrasunete, unde scurte, etc

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV
Uscator de par
Room Service
Restaurant
centru spa
zona de plaja privata

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.