Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Camera de Inchiriat Casa Gore


Descriere

Casa Gore se află în Costinești, la 550 de metri de plaja Costinești, și are un bar, lounge comun, parcare privată gratuită și o grădină. De asemenea, această proprietate are camere de familie și un loc de joacă pentru copii. La cazare, oaspeții beneficiază de recepție cu program non-stop, bucătărie comună și schimb valutar. Camerele pensiunii au birou, TV cu ecran plat, baie privată, lenjerie de pat și prosoape. Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet WiFi, iar unele camere au balcon. De asemenea, toate camerele de la Casa Gore au aer condiționat și dulap. La cazare sunt disponibile facilități de grătar. Zona este populară pentru ciclism, iar Casa Gore pune la dispoziție un serviciu de închirieri auto. Printre punctele de atracție populare din apropierea pensiunii se numără Parcul de distracții Costinești, epava şi obeliscul. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 56 km de Casa Gore. Proprietatea oferă servicii de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.