Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALANDA


Descriere

Acest hotel exclusivist de apartamente este situat la aproximativ 250 de metri de plajele din regiunea Costa del Sol. Alanda Club Marbellan se află în localitatea Marbella şi oferă WiFi gratuit, o sală de sport, o cadă cu hidromasaj şi 3 piscine în aer liber. Recepţia este deschisă nonstop.

Apartamentele spaţioase şi luminoase au aer condiţionat şi balcon privat. Toate au chicinetă bine utilată şi lounge cu TV prin satelit. Serviciul de curăţenie zilnică este inclus în tarif.

Apartamentele de la Alanda Club sunt la câteva minute pe jos de magazinele şi barurile din cartierul Elvira. Clubul de golf Marbella este la doar 1 km, iar oraşul Marbella se află la aproximativ 12 km. Parcarea este disponibilă gratuit.

Alanda Club are terenuri de squash şi o sală de jocuri cu masă de biliard. În sezonul de vârf, este disponibil un miniclub pentru copii.

Oaspeţii pot savura un mic dejun tip bufet în restaurantul hotelului, care serveşte specialităţi spaniole şi o gamă largă de preparate mediteraneene şi internaţionale. În timpul verii, pe terasă oaspeţii pot asculta muzică live.

Web site: www.alandaclubmarbella.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
Garage/Car park
Events / banquets rooms
Business centre
Swimming pool
Free WiFi connection
· Outdoor swimming pool (seasonal)
Outdoor swimming pool
Parking
Sauna
Safe
Beach
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Change machine
Gymnasium
Waterpark
Ski Resort
Children\'s club
Piano bar
Covered car park
Outdoor car park
Golf
Nursery
Indoor swimming pool (all year)
Uncovered swimming pool
Children\'s swimming pool
24h security
Bus Stop
Port
Jacuzzi
Fax
Partial room service
Airport
City centre
Heated swimming pool
Railway station
Covered swimming pool
Lift
Landscaped area
Free parking
Tennis court
Air-conditioning
Heating
Library

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.