Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marinada


Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Aflat la 900 de metri de plaja Capellans din Salou, hotelul Marinada oferă piscine interioare şi în aer liber, un teren de minigolf şi o zonă cu Wi-Fi gratuit. Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV şi terasă mobilată.

Marinada este la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de magazinele şi barurile pline de viaţă din Salou. Parcul tematic PortAventura este la 10 minute de mers cu maşina, iar aeroportul din Reus este la 12 km.

Hotelul are o sală de sport în aer liber cu saună şi oferă servicii de masaj. Există o sală de jocuri şi o grădină cu o zonă de joacă. Copiii se pot bucura de un club pentru copii în weekend şi vara.

Restaurantul tip bufet Marinada serveşte preparate mediteraneene şi internaţionale. De asemenea, hotelul oferă un café-bar şi un bar cu terasă lângă piscină. Seara, se organizează muzică live, diverse spectacole şi discoteci.


Website hotel: hotelmarinada.cat

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Tourist area
Swimming pool
Free WiFi connection
Private parking
Buffet lunch
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deckchair
Sandy beach
Parking
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Direct line telephone
Central heating
Lift(s)
Covered swimming pool
Laundry service
Safe
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Satellite/cable TV
Public transport
Beach
Nearest large city
Town centre
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Restaurant
Change machine
Balcony
Total number of rooms
Bathroom
Aparthotel
Studios
Deck chairs
Number of swimming pools
Children\'s swimming pool
Bathtub
Full-board
Half-board
Apartments
Bus station
Terrace
Shower
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.