Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Estival Eldorado Resort


Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Estival El Dorado Resort este un complex situat pe malul mării, la 1,5 km spre sud de centrul vechi şi de portul de agrement din Cambrils. Pune la dispoziție 3 piscine în aer liber, un centru spa cu sală de sport și numeroase facilități sportive care se utilizează sub supravegherea unui personal calificat.

Printre facilitățile sportive se numără terenuri de tenis și de mini golf. Oaspeții se pot bucura de ședințe de navigație și de windsurfing. Centrul de biciclete oferă cursuri și informații despre trasee.

Oaspeții pot alege dintr-o varietate de camere: standard, cu vedere la mare, suite și suite junior. Fiecare dintre ele include o baie privată cu articole de toaletă și uscător de păr.

Centru de spa cu sală de sport include o saună, cadă cu hidromasaj, un hamam, o piscină interioară, o sală de spinning și sală cu aparate pentru antrenamente cardio. Sunt puse la dispoziție servicii de masaj și tratamente de înfrumusețare.

Estival ElDorado Resort are 4 restaurante care servesc preparate mediteraneene și internaționale. Include 5 baruri, fiecare cu atmosferă diferită.

Oaspeții pot parca gratuit în apropiere și pot închiria autoturisme sau biciclete. Proprietatea pune la dispoziție un birou de turism și un serviciu de schimb valutar.

Website hotel: doradoplaya.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
receptie 24/7
Sala de fitness
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
centru spa
servicii de curatenie
Loc de joaca pentru copii
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)
Saună
seif in camera
servicii de animatie pentru copii
Schimb valutar
Piscina interioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.