Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

4R PLAYA PARK


Descriere

Hotel Playa Park 3* se afla la doar 100 m de plaja din statiunea Costa Dorada si pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati pentru petrecerea unui sejur minunat: piscina exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant bar, spectacole culinare tematice, facilitati pentru cei mici, minigolf, biliard, acces internet WIFI. *Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT - HOTEL - AEROPORT! In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public shuttle - bus (Optional) Site Web
http://www.hotelplayapark.com/en

Spa & Wellness
Centrul SPA cuprinde solarium si zona de relaxare.

Drinks & Food
Turistii sunt invitati sa deguste specialitati internationale si locale in cadrul restaurantului principal, ce oferta masa tip buffet, sa se delecteze cu vinuri alese, ori bauturi clasice si inghetata la barul hotelului sau terasa de langa piscina. In cadrul restaurantului pot fi regasite meniuri.
vegetariene, iar in cursul saptamanii au loc spectacole culinare si cine tematice (Mexican, cinezesc si gala).

Sport si divertisment
Turistii se pot bucura de piscina exterioara, in jurul careia sunt ampasate sezlonguri si umbrele de soare, teren de minigolf, zona cu acces internt WIFI, biliard, masa de ping pong, zona de relaxare si salon TV.

Localizare
Hotelul Playa Park 3*este situat in statiunea Costa Dorada, in apropiere de promenada si la doar 100 m fata de plaja. Centrul statiunii, unde turistii vor regasi numeroase magazine si restaurante, se afla la o plimbare de cateva minute.
Web site: www.4rhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.