Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Guitart Rosa


Descriere

Amplasată într-un colţ pitoresc al zonei comerciale din Lloret de Mar, această clădire colonială de la începutul secolului se află la numai 200 de metri de Playa de Lloret.

Clădirea are o arhitectură frumoasă şi este situată într-o grădină tropicală. Camerele au TV și baie privată cu articole de toaletă gratuite și cadă sau duș. De asemenea, camerele au balcon mare, iar unele oferă vedere la piscină sau la grădină.

Restaurantul de la Guitart Rosa are sală mare de mese, unde oaspeții se pot bucura de un bufet asortat de mic dejun, precum și de alte mese. În plus, în zona înconjurătoare există numeroase baruri și restaurante.

Având o locație ideală, Guitart Rosa este la o plimbare de 10 minute de faimosul Monument a la Dona Marinera și la doar 3 minute de mers pe jos de frumoasa Plaza de l'Eglesia. La doar 400 de metri se găsește o stație de autobuz care oferă conexiuni regulate spre Tossa de Mar și Blanes.

În zona recepției se oferă acces Wi-Fi gratuit.

Acesta este locul preferat de turiștii din Lloret de Mar. Conform comentariilor independente, această proprietate este în topul alegerilor celor care doresc să stea în inima orașului.


Website: http://www.guitarthotels.com/en/lloret-de-mar-hotel/guitart-rosa-hotel

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Restaurant
centru spa
sala de jocuri (biliard, darts, tenis de masa,etc)

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.