Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPA PORTA MARIS

   Alicante, Spania


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. 179 camere Cu atâtea camere, Hotel Sercotel Spa Porta Maris cu siguranță are una potrivită pentru dumneavoastră. Hotelul Sercotel Spa Porta Maris se află între plaja Postiguet şi portul de agrement Alicante. Oferă acces gratuit la internet WiFi şi vedere la Marea Mediterană. Este situat la 100 de metri de centrul istoric din Alicante. Toate camerele au TV cu ecran plat, aer condiţionat, meniu de perne şi terasă privată. Camerele oferă vedere la portul de agrement sau la golful din Alicante. Suitele includ şi un lounge. Hotelul are sală de gimnastică şi centru spa, disponibile la un cost suplimentar. Centrul spa are piscină încălzită şi circuit termal. De asemenea, se asigură masaje şi tratamente corporale şi faciale. Micul dejun este oferit în sala Alborada, cu vedere la golful din Alicante. Restaurantul Marabierta, cu vedere la mare şi la docul sportiv din Alicante, oferă zilnic preparate culinare mediteraneene. Hotelul Sercotel Spa Porta Maris se află lângă cazinoul Mediterráneo şi la 100 de metri de promenada Paseo de Las Palmeras. Aeroportul este la 15 minute de mers cu maşina. Oaspeţii pot ajunge rapid la parcul tematic Terra Mítica, cu ajutorul legăturilor de tramvai sau tren din apropiere. Acesta este locul preferat de turiștii din Alicante, conform comentariilor independente. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Alicante! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
centru spa
Bar

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.