Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Port Europa


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Port Europa este un complex plin de viață, înconjurat de grădini şi aflat pe promenada de pe faleza din Calpe. Proprietatea oferă camere şi apartamente, o piscină în aer liber, precum și o terasă la soare.

Camerele și apartamentele au aer condiționat, TV prin satelit și baie proprie cu cadă, duș și uscător de păr. Lenjeria de pat şi prosoapele sunt incluse în tarif. Apartamentele oferă, în plus, o chicinetă bine utilată.

Oaspeţii de la Port Europa beneficiază cele mai bune servicii hoteliere combinate cu calmul, spațiul și independența oferite de un complex aflat lângă plajă.

Port Europa are, de asemenea, recepție cu program nonstop, terasă și bar. Alte facilități includ biroul de turism, depozitul de bagaje, precum și un loc de joacă pentru copii. Parcarea privată este disponibilă la un cost suplimentar.

Aeroportul Alicante este situat la 67 km de proprietate.

Web: www.porthotels.es

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Smoking prohibited throughout the establishment
Children\'s club
Ceramic tile/marble floor
Garage/Car park
WiFi throughout the accommodation
Buffet Restaurant
Smoking area
Swimming pool
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
Terrace/ Solarium
WC
Smoking prohibited throughout the hotel premises
Tourist information
Luggage storage
Desk
Telephone
Private parking
WiFi connection
Bedsheets
Towels
Outdoor swimming pool
Parking
Laundry service
Bathtub
TV
Solarium Terrace
Entertainment
Satellite TV channels
Hairdryer
Safe
Lift
Satellite/cable TV
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Car Hire Service
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Games area
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.