Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POSEIDON RESORT


Descriere

Website: www.hotelesposeidon.com/en/hotel-poseidon.html


Situat la 350 de metri de plaja Levante din Benidorm, Poseidon Resort are 2 piscine în aer liber și grădini mari. Sala de fitness, cada cu hidromasaj şi piscina încălzită sunt deschise numai în timpul iernii.

Poseidon Resort este format din Poseidon și Poseidon Palace, care împart aceleaşi facilități. Toate camerele au TV prin satelit, baie din marmură şi balcon. Aerul condiţionat este disponibil din iunie până în septembrie.

Restaurantul tip bufet de la Poseidon Resort servește o gamă largă de preparate mediteraneene și organizează nopți tematice. Sunt disponibile şi preparate fără gluten. De asemenea, există un lounge pentru lectură şi un cocktail bar. Conexiunea Wi-Fi este gratuită.

În fiecare zi este organizat un program sportiv şi de divertisment. În timpul lunilor de vară, oaspeţii pot urmări spectacole live, organizate pe scenele în aer liber ale celor 2 hoteluri. Vara este disponibil un miniclub pentru copii.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.