Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COSTA BLANCA - PROGRAM SOCIAL Plecare din Timisoara

   Costa Blanca, Spania


Descriere

• 7 nopti cazare la Hotel 4* cu PENSIUNE COMPLETA !!! • BONUS La masa, apa si vin! • Transfer – Aeroport – Hotel – Aeroport • Un bagaj mic de mana si un bagaj de cala pentru fiecare persoana • BONUS Asistenta turistica in limba romana Conditii de inscriere
Descriere Statiune
Benidorm Este cea mai mare statiune turistica din Costa Blanca. Insula Benidorm , care este situata in centrul golfului Benidorm, poate fi vizitata de catre turisti cu ajutorul unor barci care pleaca din portul Benidorm. Exista aproximativ 4 kilometri de plaje uluitoare si ape limpezi precum cristalul. Benidorm are trei plaje principale - Llevante, Poniente si Mal Pas - fiecare premiata cu "steagul albastru". In statiune puteti vizita si trei parcuri tematice pentru intreaga familie - Terra Mitica, Aqualandia si Mundomar. Zona veche a orasului, asezat pe o zona de patrimoniu, contrasteaza cu marile bulevarde pline de constructii moderne. Posibilitatile de petrecere a timpului liber pe care le ofera Benidorm sunt nenumarate: de la plimbarile pe faleza sau baile in mare, pana la practicarea sporturilor nautice (scufundari, schi acvatic, windsurf) sau excursiile cu vaporul la insula Benidorm.

Descriere Hotel
Hotel Gran Bali 4* – pensiune completa, apa si vin Localizare: Acest hotel modern, una dintre cele mai uşor de recunoscut clădiri din staţiune, este situat in Benidorm, la 400 m de plaja si 2 kilometri de central . In apropiere se afla un teren de golf si doua parcuri tematice Terra Mitica si Terra Natura. Construit in anul 2002, hotelul este alcatuit din doua cladiri, una din ele avand 186 metri inaltime ceea ce il face cel mai inalt hotel din Europa. Facilitati camere: Hotelul are 54 de etaje, in total 776 camere, 12 din ele fiind suite. Toate camerele sunt mari, cu balcon, au AC, telefon, TV-satelit, minibar, internet, seif, patut, baie cu uscator de par. Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant cu scaune pentru copii, seif, 18 lifturi, garaj, internet-cafe, centru spa: sauna, jacuzi, sala de fitness, masaj, coafor, salon de cosmetica. Sport si agrement: Gran Hotel Bali pune la dispozitia clientilor o oferta completa de petrecere a timpului pentru toate categoriile de varsta: jacuzzi in aer liber, hamac cu umbrela, mini-park pentru copii, sala de jocuri, animatie. Piscina: 3 piscine-una pentru adulti, una pentru copii si o piscina mare cu o forma originala.

Descriere Program
Ziua 1. TIMISOARA – VALENCIA – Costa Blanca / Hotel 4* Prezentare la Aeroportul din TIMISOARA ora 17.00 pentru imbarcare la cursa WIZZ AIR W6 3567 cu decolare la ora 19:10 spre Valencia. Aterizare la Valencia la ora 21:20. Dupa preluarea bagajelor, transfer in Costa Blanca si cazare la Hotel Gran Bali (sau similar) / 4* in Benidorm, Costa Blanca. Zilele 2 – 7. Costa Blanca / Hotel 4* – Pensiune completa, apa si vin. Timp liber pentru odihna, plaja, sau pentru activitati optionale de-a lungul incantatoarei Costa Blanca sau in traducere 'Taramul alb', regiunea de coasta situata in provincia Alicante din Spania. Plaja se intinde pe o distanta impresionanta de 200 km de la Costa de Valencia (orasul Denia) pana la Costa de Calida (orasul Torrevieja) in sud. Costa Blanca are multe de oferit vizitatorilor, de la zonele cosmopolitane si animate, pana la zonele cu aer rural. Si peisajul este variat - vai inverzite, livezi de portocali, livezi colorate si dealuri terasate. Benidorm este o statiune Valenciana si una dintre cele mai renumite statiuni de plaja din Spania. Desi inainte de anii 1960 era doar un mic catun, astazi Benidorm este adesea numit "Manhattan-ul Spaniei" sau "Beniyork", datorita liniei orizontului compusa din numerosi "zgarie-nori". Cei aproximativ 4 milioane de vizitatori ai acestei statiuni sunt marturie ai calitatii facilitatilor si frumusetii plajelor din Benidorm. Statiunea este vizitata in special de belgieni, britanici si olandezi, astfel incat in unele parti ale orasului nu prea ai ocazia sa auzi vorbindu-se in spaniola. Statiuni traditionale precum Calpe, Moraira si El Portet ofera conditii excelente pentru familiile aflate in vacanta. Alte optiuni de vacanta sunt zonele rezidentiale din jurul Denia si orasul medieval Javea. Copii care vin in vacanta pe Costa Blanca vor avea parte numai de surprize placute - Aqualandia, Parcul Safari Vergel, Mundomar si Tierra Mitica, unul dintre cele mai importante parcuri tematice din Spania. Plajele sunt locuri excelente pentru sporturi nautice, dar si pentru golf. Cazare cu PENSIUNE COMPLETA Hotel Gran Bali (sau similar)/ 4* in Benidorm, Costa Blanca. Ziua 8. Costa Blanca – VALENCIA / Timisoara Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor transfer la Aeroportul din Valencia. Imbarcare la cursa WIZZ AIR W6 3568 cu decolare la ora locala 21:55 spre Timisoara. Aterizare la Timisoara la ora locala 01:50.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.