Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MILTON HOTEL

Descriere

Hotelul Milton este administrat de o familie şi se află în satul Roda din insula Corfu, la 500 m de plaja cu nisip. Oferă WiFi gratuit la recepție, precum și mic dejun tip bufet. Piscina este înconjurată de grădinile luxuriante ale hotelului.

Camerele Hotelului Milton au aer condiţionat și balcon mobilat, cu vedere la grădina cu palmieri. Toate unităţile de cazare au TV şi frigider.

Micul dejun și prânzul sunt servite la restaurant și includ produse organice din grădina hotelului. Barul oferă cafea şi băuturi.

În zona piscinei sunt disponibile şezlonguri, umbrele de soare şi un duş. Oaspeții se pot relaxa şi în lounge.

Personalul recepţiei cu program nonstop poate aranja de închirierea de maşini. Centrul localității Roda se află la 50 m de hotel, iar oraşul Corfu, la 36 km. Zona pitorească Magoulades este la 15 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Website: www.milton-hotels.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon
TV
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.