Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ikos Dassia


Descriere

Situat în Golful Dassia, Ikos Dassia are 2 piscine înconjurate de grădini amenajate și o plajă privată cu lungimea de 400 de metri. Proprietatea are camere cu vedere la Marea Ionică sau la munţi şi un cinematograf în aer liber. De asemenea, oaspeții au la dispoziție facilităţi spa şi un loc de joacă pentru copii.

Camerele de la Ikos Dassia sunt decorate elegant și oferă deschidere spre balcon. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV prin satelit și un minibar complet dotat cu băuturi spirtoase de marcă.

Ikos Dassia oferă o varietate de facilități sportive și de agrement, inclusiv 3 terenuri de tenis, o sală de fitness complet echipată, saună și 2 căzi cu hidromasaj în aer liber. Una dintre piscine are şi o zonă pentru copii.

Ikos Dassia cuprinde 7 restaurante care oferă meniuri à la carte din bucătăria modernă grecească, deli-greacă, asiatică/orientală, italiană, franceză, bască și locală din Corfu, majoritatea pregătite de bucătari celebri premiați cu stele Michelin. De asemenea, există 2 restaurante mediteraneene cu preparate tip bufet. Meniurile à la carte sunt completate de vinuri rafinate din colecția de vinuri Icos și servicii exemplare.

Toți oaspeții de la Ikos Resorts pot savura cocktailuri de semnătură, pregătite de Mixologi premiați, la baruri superbe, cu locuri în interior sau în grădinile generoase de lângă piscină.

Copiii de toate vârstele își vor găsi cu siguranță activitatea preferată la Clubul de copii Hero. Serviciul de creșă, miniclubul multilingv și clubul de adolescenți sunt gestionate de o societate profesională de îngrijire a copiilor.

Aeroportul Internaţional Corfu se află la 12 km de hotel. Portul Corfu este situat la 10 km. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Bar
acces imediat la plaja

Locatie