Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORFU CHANDRIS


Descriere

Hotelul Corfu Chandris este amplasat pe plaja si se bucura de o locatie ideala pentru plimbari romantice de-a lungul golfului Dassia. Se afla la 11 km de orasul Corfu si la 5 km de un teren de golf cu 18 gauri.

Dotari camere: hotelul ofera camere elegante cu vedere superba la mare i bungalouri inconjurate de gradina linistita - una dintre cele mai frumoase gradini din Corfu. Dotarile camerlor includ aer coditionat, radio, TV satelit, uscator de par, minibar, seif.

Facilitati hotel: mic dejunul sau cina se pot servi la restaurantul tip bufet Alkinoos, dar oaspetii pot savura si preparate mediteraneene la restaurantul a la carte Aqua. Taverna de pe plaja asigura pranz cu autoservire. Pentru oaspeti mai exista 2 baruri pe plaja si 2 baruri langa piscina. Alte facilitati ale hotelului ar fi: 3 terenuri de tenis, 3 piscine, acces gratuit la sala de fitness ultramoderna a hotelului, centru spa cu sauna, o cada cu hidromasaj, o baie de aburi si camere de masaj. Hotelul este perfect pentru familiile cu copii pentru ca are mini club si loc de joaca pentru copii. Exista si un cinematograf in aer liber si o piscina destinata exclusiv copiilor.

Clasificarea oficiala: 4*

Tip masa: demipensiune si optional pensiune completa

Web site: www.chandris.gr



Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Volleyball
Bungalows
Peddle boat
Villas
TV room
Windsurfing
Canoes
Single rooms
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Diving
Hairdryer
Double rooms
Children\'s swimming pool
Safe
Radio
Satellite/cable TV
Restaurant
Minibar
Gymnasium
Games area
Balcony
Individual air-conditioning
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.