Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASA DEI VENTI

   Agios Ioannis Peristeron, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere: Pensiune fara masa, deschisa in 2017, amplasata pe o colina inverzita, inconjurat de portocali, lamai, maslini si trandafiri. Casa Dei venti este o oaza linistita, cu privelisti uluitoare spre Kanoni si vechea cetate a orasului Corfu. Atentie! Sunt 90 trepte care urca spre aceste studiouri.
Localizare: In Benitses, pe coasta de est a insulei Corfu, la 100 m de plaja Tsaki, la 300m distanta de centrul statiunii si la la 13km sud de orasul Corfu. Alte distante: statie de autobuz - 500m, Palatul Achilleion - 3km, Moraitika - 3.5km, Glyfada - 11km, Parga - 50km.
Dotari camere: TV, fierbator de apa.
Facilitati Hotel: inchirieri de masini, biciclete sau ambarcatiuni, masaj (contra cost, la cerere), mic dejun a-la-carte (contra cost), internet WIFI gratuit in spatiile publice, depozit bagaje, lift pentru bagaje. Hotelul nu dispune de piscina proprie dar turistii pot utiliza gratuit piscina, beach bar-ul si facilitatile hotelului Aurora (situat la 1.5km distanta) comandand o bautura de la barul acestei proprietati.
Tip de masa: Fara masa
Pagina Web: http://www.casadeiventi.gr/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Acces cu animale de companie
Piscina exterioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.