Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANASA CORFU

   Corfu Kerkyra All Locations, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Oferind o piscină înconjurată de o grădină cu măslini şi citrice, Anasa Corfu (Adults only) se află la numai 350 de metri de plaja Tsaki din Benitses. Proprietatea asigură unităţi de cazare în sistem self-catering, cu un balcon cu vedere la Marea Ionică sau la peisajul rural din Corfu. Toate unităţile de la Anasa Corfu au aer condiţionat şi includ o chicinetă utilată cu un cuptor mic cu plite de gătit, frigider şi zonă de luat masa. Fiecare cameră are un TV şi o baie privată cu duş. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlongurile de pe terasă. Proprietatea are şi un teren de baschet. Zona oferă numeroase oportunităţi de drumeţii. La mai puţin de 3 minute de mers pe jos puteţi găsi un restaurant şi un minimarket. Centrul satului Benitses se află la 1,5 km şi există o staţie de autobuz la mai puţin de 300 de metri. Oraşul Corfu este la 14 km, iar palatul Achilleion se află la 3,5 km. Plaja Issos este la 10 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.