Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALESSANDRO


Descriere

Acest complex oferă piscină cu zonă specială pentru copii şi cadă cu hidromasaj. Se află la marginea localităţii Sidari, la doar câteva minute pe jos de plaja din Agios Ioannis. Situat pe un teren cu 3.000 de metri pătraţi de grădină, Alessandro Apartments oferă 20 de apartamente cu facilități moderne, incluzând o chicinetă complet utilată și un balcon cu vedere la grădină și piscină. Zona de lounge oferă TV prin satelit şi DVD player. În grădină sunt disponibile facilităţi de grătar, teren de joacă pentru copii, precum şi o zonă liniştită, cu mese şi canapele. Apartamentele se află la numai 1,5 km de centrul localităţii Sidari, unde se găsesc baruri şi restaurante.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.