Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKIS VILLA STUDIOS AND APARTMENTS WITH POOL

    491 00, Greece, Corfu Kerkyra All Locations, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Akis Villa Studios & Apartment with Pool by Hotelius se află la 1,6 km de plaja Akrogiali Taverna şi pune la dispoziție un restaurant, o piscină sezonieră în aer liber și unități de cazare cu aer condiționat, balcon și WiFi gratuit. Unitățile de cazare au pardoseală din gresie, chicinetă complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată, dotată cu duș și uscător de păr. Unitățile de cazare sunt dotate cu plită, cuptor, fierbător și aparat de cafea. Oaspeții apartamentului pot savura mic dejun continental sau mic dejun tip bufet. Akis Villa Studios & Apartment are terasă la soare și grădină. Plaja Agios Georgios Pagon se află la 400 de metri de cazare. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Corfu, situat la 24 km de Akis Villa Studios & Apartment with Pool by Hotelius.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.