Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Turist

   Bulevardul Mamaia Nr 288, Constana, Constanta, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

Descriere hotel Turist
Hotelul Turist 3 stele Constanta este amplasat pe bulevardul Mamaia, la aproximativ 500 de metri de intrarea in statiunea Mamaia. Tinand cont de pozitia sa privilegiata, hotelul se adreseaza atat turistilor care isi petrec vacanta pe litoral, cat si celor aflati in trazit prin oras sau in interes de serviciu. Hotelul are 47 de camere duble si 1 apartament, toate incaperile fiind decorate in culori calde si utilate cu mobilier modern. Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, TV cu cablu, baie proprie cu dus si frigider.
Restaurantul hotelului are o capacitate de 40 de locuri si va propune un meniu inspirat de bucataria traditionala romaneasca. In exteriorul hotelului este amenajata o terasa acoperit cu o capacitate de 90 de persoane. Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotel Turist Constanta dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 20 de locuri dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, internet de mare viteza si alte facilitati multimedia.
Dotari generale
- 47 de camere duble de tip twin si matrimonial, 1 apartament
- salon servire mic dejun si terasa
- receptie non-stop, internet wireless gratuit in hotel si pe terasa
- sala de conferinte
- incalzire centrala
- parcare proprie supravegheata video
Dotari camere
Camerele din incinta Hotelului Turist Constanta sunt dotate cu: aer conditionat, baie proprie cu dus, pardoseala cu mocheta, frigider, TV cu cablu.
Servicii
Spalatorie si calcatorie, mic dejun tip bufet suedez.
Facilitati
Internet Sala conferinta Parcare Restaurant Aer conditionat Balcon

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.