Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere hotel Pacific
Hotel Pacific Constanta 3 stele este situat pe strada Dezrobirii, in apropierea Institutului de Marina. Inaugurat in 2009, Hotel Pacific Constanta este locul in care va puteti bucura de relaxare si servicii de inalta clasa. Hotel Pacific Constanta va pune la dispozitie 30 de garsoniere si 5 apartamente foarte spatioase, amenajate in stil elegant, cu mobilier clasic din lemn, bucatarii complet utilate, bai cu cabine de dus cu hidromasaj, LCD-uri, aer conditionat, telefon, cablu TV si internet. Pe langa facilitatile de cazare, Hotel Pacific Mamaia mai dispune de restaurant, sala de conferinte si parcare pazita.
Dotari generale
- 30 de garsoniere, 5 apartamente;
- restaurant (150 locuri);
- sala de conferinte (40 de locuri) cu videopriector, ecran, flipchart, instalatie video si audio, spatiu pentru coffe-break;
- centrala, acces scaun cu rotile, camera bagaje, internet wireless in zonele publice, lift, parcare pazita;
- seif la receptie, room-service, spalatorie, rent-a-car, rezervari bilete, transfer gara/aeroport pentru grupuri.
Dotari camere
Garsoniere: cele 30 de garsoniere ale Hotel Pacific Constanta au in dotare bucatarie complet utilata, baie cu cabina de dus cu hidromasaj, minibar/frigider, LCD, DVD player, aer conditionat, internet, telefon, balcon.
Apartamente: cele 5 apartamente ale Hotel Pacific Constanta sunt formate dintr-un living spatios cu canapea si fotolii din piele, dormitor, bucatarie complet utilata, baie si balcon. Apartamentele au urmatoarele dotari: aer conditionat, minibar/frigider, LCD, DVD player, internet, telefon, birou de lucru.
Facilitati
Internet Sala conferinta Parcare Restaurant Lift Aer conditionat Balcon

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wheelchair accessible
Wireless internet
Aparthotel
High chairs
Bed and breakfast
Continental breakfast
Disco/Nightclub
Iron and ironing board
Coffee machine/teapot
Café
Kiosk
Smoking area in the restaurant
Single rooms
À la carte dinner menu
A la carte lunch
Breakfast room
Non-smoking area in the restaurant
Bathroom with disabled access
Railway station
Year of the last refurbishment
Garage
Hairdryer
Double rooms
Cloakroom
Conference hall
Laundry service
Safe
Individual heating
Radio
TV
Year of construction
Mastercard
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Bus station
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Balcony
Shower
Individual air-conditioning
Bathroom
Kitchen
Fridge
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.