Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Megalos


Descriere

Aceasta proprietate este la 5 minute pe jos faa de plaja. Hotelul Megalos este bine poziionat, la 500 de metri de Marea Neagra i la 2 km de populara staiune Mamaia. Acesta ofera un bar, recepie cu program nonstop, WiFi gratuit i un club deschis la sfarit de saptamana.
Camerele Hotelului Megalos sunt spaioase, cu aer condiionat i includ bai private cu uscator de par i facilitai selecte. Acestea au balcon, TV prin cablu si frigider.
Oaspetii se pot relaxa intr-un lounge comun. Printre alte facilitai gratuite se numara o masa, tenis, depozit de bagaje i cutie de valori. Un serviciu de transfer cu plata de la/la aeroport i inchirieri auto sunt, de asemenea, disponibile.
Micul dejun tip bufet este servit in restaurantul elegant al proprietaii, deschis in timpul dimineii. Un centru de afaceri i facilitai de banchet sunt disponibile la un cost suplimentar.
La cea mai apropiata plaja se poate ajunge in doar 1 km, iar delfinariul este la 1,5 km. Alte locuri de interes sunt Tomis Mall, la 2,7 km, i fostul cazinou din Constana, la 4 km. Aeroportul international Mihail Kogalniceanu se afla la cel mult 34 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
servicii de curatenie
Plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.