Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONDON


Descriere

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Beneficiind de o amplasare privilegiată în imediata apropiere a plajei și a centrului orașului, această proprietate luminoasă oferă o ambianță intimă, fiind o bază ideală pentru sejurul dvs.

Unitățile de cazare confortabile au un decor primitor și modern de o eleganță simplă și sunt prevăzute cu dotări practice.

Oaspeții se pot delecta cu băuturi revigorante la barul plăcut de la proprietate. De asemenea, pot să meargă la plajă, să viziteze atracțiile turistice din centrul animat al orașului sau să se ocupe de afaceri utilizând facilitățile disponibile. Hotelul asigură toate dotările de care ați putea avea nevoie. Indiferent dacă veniți aici să vă destindeți, să lucrați sau să explorați împrejurimile, veţi aprecia cu siguranţă atmosfera plină de căldură, amplasarea convenabilă și decorul vibrant pe care le oferă această proprietate fermecătoare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.