Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DALI


Descriere

Hotel Dali 3 stele este amplasat in centrul orasului Constanta, la 25 de metri de plaja Modern. De la hotel se ajunge foarte usor in Centrul Istoric al orasului Constanta si in Portul Turistic Tomis. In apropierea hotelului Dali se afla de asemenea Primaria si Prefectura orasului Constanta precum si multe restaurante, terase si magazine. Hotelul este structurat pe 4 nivele si dispune de 8 apartamente si 7 camere duble.Camerele duble sunt dotate cu terasa proprie, aer conditionat, TV-cablu, minibar, uscator de par, internet si telefon.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wireless internet
Double beds
Bed and breakfast
Dining room
Hall Reception
Visa Card
Breakfast room
Non-smoking area in the restaurant
Railway station
Parking
Garage
Hairdryer
Direct line telephone
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Laundry service
Bathtub
TV
Mastercard
Lift
Commercial centres
Bus station
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Safe
Balcony
Individual air-conditioning

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.