Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Prahova a fost renovat in perioada 2013- 2014.

Descriere camere:
Număr total camere: 153 Duble: 153 - camere duble standard (parter) si camere duble superior (etaj). Camere dispun de doua paturi. Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -1200 locuri, parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje. Un acces gratuit la Aqua Park Balada (pentru sejururi de minim 5 nopti) in perioada 20.06 – 06.09.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja si 1 km de gara. Plaja: in golf, larga, intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Prahova, categoria 2 stele, micul dejun in sistem meniu fix, pranzul si cina – “À la carte” sau autoservire (Restaurant Cerna sau Restaurant Prahova)- pe baza de card valoric- in restaurantul hotelului sau in orice alt restaurant apartinand THR Marea Neagra din statiune. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 27.00 Lei / zi / persoana; Cina = 27.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa mic dejun pentru copii (obligatorii daca adultii opteaza pentru varianta de cazare si mic dejun): - copiii 0- 3 ani neimpliniti gratuit; - copiii 3- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult. Servicii masa pranz si cina pentru copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar. (in camera single cu 1 adult): - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare. - 1 sau 2 copii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare. In perioada 21.07-20.08 nu se valorifica camere duble in regim single.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
camere cu balcon
Restaurant

Locatie