Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mera Holiday Resort

   Strada Dem Rădulescu, Venus Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat în stațiunea Venus, aproape de mare, dar la aproximativ 800 de metri față de plaja privată cu beach bar all-inclusive, șezlonguri și umbrele gratuite, Mera Holiday Resort este alcătuit din 2 corpuri de hotel - Anca și Irina.

Resortul modernizat partial dispune de 262 spații de cazare (126 de camere duble, 130 de camere triple si 6 apartamente) și oferă servicii de cazare doar în regim all-inclusive.

Oaspeții au acces la o serie de facilități: parcare privată, restaurant cu terasă, piscine încălzite pentru copii și adulți, program artistic și animații zilnice, plajă privată.

Locurile de parcare sunt gratuite, accesul în parcare fiind disponibil începând cu ora 13:00, în limita disponibilitatii.

Pentru servirea celor 3 mese principale și a gustării, oaspeții au la dispozitie restaurantul și terasa resortului cu program artistic zilnic.


Servicii de masa all inclusive care vor include:

- mic dejun între orele 7:00 – 09:30;

- prânz între orele 13:00 – 15:00;

- gustare intre orele 16:30-18:00;

- cina între orele 19:00 – 21:00;

- apă plată, apă minerală, cafea și băuturi răcoritoare oferite la barul din restaurant/terasa in intervalul 07:00 – 22:00

- vinul casei și bere draft oferite la barul din restaurant/terasa in intervalul 11:00 – 22:00

- vodcă, whiskey, crema whiskey oferite la restaurant în timpul mesei de prânz (13:00 – 15:00) și al cinei (19:00 – 21:00);




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Bar
Seif
Loc de joaca exterior pt. copii
Umbrele de soare
Divertisment
Grădină
Recepție
Piscină
Aer condiționat
Plajă
Camere nefumători
Terasă
Zonă fumători
Alarmă fum
Recepție 24h
Cameră depozitare bagaje
Șezlonguri
Prosoape plajă
Piscină copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.