Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Florentina


Descriere

FLORENTINA HOTEL*** din Constanta este locatia ideala pentru tranzit si calatoriile de afaceri, deschis tot timpul anului.


FLORENTINA HOTEL***, este situat la doar 500 de metri de gara C.F.R. si la 15 minute fata de centrul vechi al orasului.


FLORENTINA HOTEL*** dispune de :
1 camera dubla de lux spatioasa cu pat dublu matrimonial si o canapea extensibila,
1 apartament, 2 camere: cu pat dublu matrimonial, o canapea extensibila si 2 bai ideal pentru familiile cu copii,
28 de camere duble matrimoniale si twin,
4 camere twin cu pat suplimentar., toate camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor, aer conditionat si baie proprie.
1 restaurant cu o capacitate de 45 de persoane,
Spatii de cazare ce sunt distribuite pe 4 etaje + parter , fara lift.


Capacitatea maxima a hotelului in functie de numarul de paturi este de 76 de persoane..


FLORENTINA HOTEL*** ofera o gama larga de dotari care asigura confortul turistilor si de salon pentru mic dejun, oferind oaspetilor servicii de calitate.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.