Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Del Mar Venus


Descriere

Hotelul, renovat in totalitate, are o arhitectura unica pe rotund, dispune de un numar de 206 camere duble si single, situate pe 13 nivele (parter plus 12 etaje) si este dotat cu doua lifturi a cate 12 persoane. Camerele dispun de balcoane individuale, bai modernizate, mobilier nou, frigider, TV prin cablu, internet WI-FI, aer conditionat. In holul receptiei se afla un bar cu acces pe tarasa.

Restaurantul are o capacitate de 500 locuri, amplasat pe malul Lacului Razelm, complet modernizat si dotat cu echipament de ultima generatie si aer conditionat. Masa se serveste in sistem self-service si cu tichete valorice.

Sala de conferinte dispune de 150 locuri.
Complexul dispune de parcare proprie, paza cu plata.


Hotelul dispune de restaurant cu vedere spre lacul Razelm, bar, terasa, parcare ,doua lifturi, doua sali de conferinta cu o capacitate de 140 respectiv 100 de locuri dotata si utilata.
Hotelul dispune de 206 camere duble si single, situate pe 13 niveluri (P+12), dotate cu mobilier modern,aer conditionat, televizor, cablu TV,frigider, internet. Toate camerele au balcon.
Masa se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont sau cu tichete valorice. Tarifele includ mic dejun. Obligatoriu in perioada 15.07-24.08.2020 se valorifica servicii de masa -demipensiune.
Un copil cu varsta pana la 12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita integral masa; Copiii peste 12 ani (inclusiv al treilea, indiferent de varsta) achita 50% din valoarea unui loc de cazare si se asigura pat suplimentar. Achita masa integral.
Hotelul dispune de parcarea pazita cu plata - 15 lei/zi si se achita la receptie.
Turistii beneficiaza de aer conditionat in perioada 01.06.2020 -01.09.2020
Wifi gratuit in lobby;
In perioada 01.07-31.08.2020 nu se valorifica camere single.
La receptia hotelului se va achita de catre client, taxa hoteliera.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Bar
Plajă

Locatie