Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENT COSTIN CENTRU


Descriere

Apartament Costin Centru se află în Constanța, la 600 de metri de plaja Aloha și la 1 km de Piața Ovidiu, și pune la dispoziție o unitate de cazare cu aer condiționat și un restaurant. Această proprietate de la malul mării oferă acces la balcon, WiFi gratuit și parcare privată gratuită. Apartamentul are 1 dormitor, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, mașină de spălat și 1 baie cu duș. Bucătăria dotată oferă frigider și cuptor cu microunde. Apartamentul pune la dispoziție o terasă. Printre punctele de atracție renumite din apropiere de Apartament Costin Centru se numără Cazinoul Constanța, Muzeul de Artă și portul de agrement Tomis. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 24 km de unitatea de cazare. Proprietatea oferă serviciul de transfer de la/la aeroport la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.