Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: in centrul comercial al Nisei, la 300m de plaja.
Dotari camere: toate camerele sunt luminoase, decorate in alb si auriu, mobilate cu mare atentie la detalii si sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, Wi-Fi, minibar. Camerele de luxe sunt mai spatioase, avand capacitate maxima de 2 adulti + 1 copil
Facilitati hotel: restaurant pescaresc “La Pescheria”, restaurant-bar “Genesi” unde se pot servi specialitati italienesti, centru spa (sauna, sala de fitness, baie turceasca, masaj, baie turceasca/baie de aburi, piscina interioara), biliard, plaja privata (cu plata – tarife si servicii speciale pentru clientii hotelului). Oaspetii au la dispozitie si urmatoarele servicii: room service, babysitting / servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, mic dejun în camera, serviciu de calcatorie, schimb valutar, rent a car, birou de turism, fax/copiator. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit. Este posibila parcarea privata la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervare), tarif informatiiv 35 EURO/zi.
Hotelul accepta animale de companie de talie mica.

WEB: http://nice.boscolohotels.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.