Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Bay (Parga)

   Coasta Ionica


Descriere

Hotelul se gaseste in statiunea Ammoudia situata la 20km distanta fata de Parga.



Descriere:

In locul in care apa cristalina a marii Ioniene intalneste frumusetea din Ipiros, in satul pescaresc Ammoudia, te intampina Hotelul Ammos Bay pentru a-ti oferi relaxarea pe care o astepti. Localizare: Hotelul se afla la 42km de aeroportul din Preveza si la cativa pasi de plaja cu nisip din Ammoudia.



Facilitati hotel:

Hotelul ofera o terasa frumoasa pentru bai de soare, o piscina in aer liber, internet wireless gratuit si mic dejun continental din partea casei. Va puteti verifica e-mailul utilizand internetul wireless cu acces gratuit. Puteti face o baie invioratoare in minunata piscina in aer liber. Puteti sa va relaxati si sa savurati o gustare langa pisicina, pe terasa Hotelului Ammos Bay. Puteti sa faceti o plimbare pana la plaja sau o excursie cu barca si sa practicati sporturi nautice. De asemenea, malul marii, situat in apropiere, este un loc minunat pentru a savura peste proaspat la unul dintre restaurantele locale. Dupa toate aceste activitati, puteti sa reveniti la Hotelul Ammos Bay si sa va relaxati la bar cu o bautura.



Dotari camera:

Fiecare camera a Hotelului Ammos Bay este decorata cu gust si pune la dispozitie o baie spatioasa si balcon privat. De la balconul camerei dvs. puteti admira vederea frumoasa la mare sau la satul Ammoudia.

Website: http://ammosbay.eu/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.