Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NH Convento di Amalfi

   Amalfi, Italia

Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Cocoţat pe o stâncă, acest hotel din Amalfi este amenajat într-o fostă mănăstire din secolul al XIII-lea. Oferă acces gratuit la internet WiFi, camere ultramoderne şi o piscină infinită cu vedere la Marea Mediterană. Toate camerele au podea cu gresie, baie cu marmură şi vedere la mare. Facilităţile standard includ TV cu ecran plat, minibar şi meniu de perne. Băile private au finisaje din marmură, uscător de păr şi articole de toaletă. Hotelul NH Collection Grand Convento Di Amalfi oferă un mic dejun tip bufet. Restaurantul La Locanda este situat lângă piscină şi serveşte preparate din bucătăria clasică italiană la prânz. Kysuhu asigură preparate din bucătăria japoneză/mediteraneană seara, precum şi o selecţie de stridii şi şampanie. Hotelul NH Collection Grand Convento Di Amalfi oferă un centru de wellness modern cu sală de fitness şi baie turcească, o capelă privată şi parcare cu valet. Hotelul este membru al consorţiului Preferred Hotels & Resorts. În timpul iernii este disponibilă şi o piscină încălzită. Centrul oraşului Amalfi se află la 5 minute de mers pe jos. Localitatea pitorească Positano este la 40 de minute de mers cu maşina. Acesta este locul preferat de turiștii din Amalfi, conform comentariilor independente. Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Amalfi! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.