Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG TERM BUSINESS APARTMENT


Descriere

Long Term Business Apartment se află în Cluj-Napoca, la 2,7 km de EXPO Transilvania și la 4,1 km de Palatul Banffy. Pune la dispoziție cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat și acces la o grădină cu loc de joacă pentru copii.

Apartamentul are balcon, vedere la lac, zonă de relaxare, TV cu ecran plat, bucătărie complet utilată, care include frigider și cuptor cu microunde, precum și baie privată cu duș și uscător de păr. Unitățile de cazare sunt dotate cu plită, cuptor, prăjitor de pâine și fierbător.

Proprietatea pune la dispoziție facilități de călcat, parcare privată gratuită și centru de afaceri, precum și recepție cu program nonstop.

Long Term Business Apartment are terasă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.