Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA VILLA HILL RESORT


Descriere

LA VILLA HILL RESORT este un complex modern aflat la doar 5 km de centrul orașului Cluj-Napoca, gândit special pentru tine. Fie că ai nevoie de un loc unde să organizezi o petrecere de neuitat, fie de o cameră unde să înnoptezi în călătoriile tale, la noi vei găsi ceea ce îți dorești și o echipă gata să îți ofere soluții personalizate.

Resortul dispune de camere modern amenajate, o cafenea perfectă pentru un eveniment retras și de o curte superbă cu piscină pentru petrecerile cele mai reușite. Și indiferent dacă este vară sau iarnă, noi putem să îți garantăm că îți vei îndeplini atât nevoile de odină și recreere, cât și pe cele de socializare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.