Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

El Hotel Zimbru se encuentra a solo 2 km del centro de la ciudad de Cluj-Napoca. Dispone de un bar en el vestíbulo, recepción 24 horas y conexión Wi-Fi gratuita. Todas las habitaciones tienen aire acondicionado, TV por cable y baño privado. Las habitaciones del Zimbru disponen de un mostrador para desayunos con 2 taburetes. Todas incluyen teléfono y nevera pequeña. En la recepción de pueden solicitar secadores de pelo y utensilios de planchado. El desayuno se sirve en un comedor amplio. En la zona del vestíbulo hay prensa, revistas y postales. También hay un ordenador con acceso gratuito a internet. Los autobuses que van al centro de la ciudad paran a solo 10 metros del hotel. El aeropuerto internacional de Cluj-Napoca está a solo 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Breakfast in the room
Smoking area
Heating
Free WiFi connection
WC
Refrigerator
Wooden/parquet floor
Dining room
Luggage storage
Newspapers
Wake-up service
Telephone
Satellite/cable TV
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Safe
Photocopier
Internet access
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.