Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Double Tree by Hilton Cluj City Plaza

   Strada Sindicatelor 913, Clujnapoca, Cluj Napoca Vezi locatia pe harta


Descriere

Double Tree by Hilton Cluj City Plaza se afla intr-o locație centrala, pe o strada linistita din Cluj-Napoca, aproape de principalele puncte de atractie istorice.

Facilitati hotel: restaurant, bar, centru spa, sauna, piscina interioara, masaj, sala de fitness, centru conferinte, internet wireless gratuit, parcare privata, camere nefumatori, receptie non stop, transfer la/de la aeroport.

Facilitati camere: aer conditionat, cabina de dus, TV LCD, telefon, minibar, seif, aparat de ceai/cafea in camere, uscator de par, halat de baie, papuci, aparat si masa de calcat.

Descriere camere:
aer conditionat, cabina de dus, TV LCD, telefon, minibar, seif, aparat de ceai/cafea in camere, uscator de par, halat de baie, papuci, aparat si masa de calcat.

Descriere facilitati:
restaurant, bar, centru spa, sauna, piscina interioara, masaj, sala de fitness, centru conferinte, internet wireless gratuit, parcare privata, camere nefumatori, receptie non stop, transfer la/de la aeroport.

Locatie:
Double Tree by Hilton Cluj City Plaza se afla intr-o locație centrala, pe o strada linistita din Cluj-Napoca, aproape de principalele puncte de atractie istorice.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
Bathroom
Safety deposit box in room
Air conditioning
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Indoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
24-Hour Front Desk
Airport transfer
Tea and coffee making
Non-smoking hotel
Bathrobes

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.