Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rimini-Crama Haiducilor

   Cluj Napoca, Romania


Descriere

Rimini- Crama Haiducilor**** Cluj Napoca reuneste intr-o ambianta reconfortanta si selecta toate ingredientele pentru cazare in Cluj Napoca. Profesionalismul seviciilor precum si personalul dedicat satisfactiei clientului sunt doar cateva din calitatile care ne reprezinta si ne recomanda ca un hotel de 4 stele. Avand la dispozitie un restaurant traditional romanesc, precum si toate facilitatile necesare relaxarii suntem alegerea dumneavoastra ideala pentru cazare in Cluj Napoca.
Serviciile de cazare sunt diversificate, Hotelul Rimini Plaza din Cluj Napoca va ofera servicii de cazare in6 camere single, 2 apartamente, 2 junior suite si 2 camere duble. Camerele de hotel sunt structurate in camere duble matrimoniale, duble cu doua paturi , junior suite si apartamente. Camerele duble se pot rezerva si in regim single.
Toate camerele oferite de hotel Rimini sunt utilate ultramodern, cu aer conditionat reglabil individual pentru fiecare camera, minibar, frigider, televizor color, cablu tv, telefoane in camere si in bai, uscator de par, cabina de dus sau cada.
Serviciile de cazare de 4 stele oferite sunt cateva argumente pentru a alege Hotelul Rimini Plaza pentru sejurul Dumneavoastra din Cluj Napoca: micul dejun inclus in tariful de cazare, seif pentru valori gratuit, internet wireless gratuit in zona hotelului, roomservice gratuit, servicii de alarm-clock, servicii de secretariat.
Oricine se poate bucura de preparatele culinare din bucataria traditionala sau internationala on cadrul hotelului Rimini , rezervand o masa in restaurantul traditional aflat in incinta hotelului.
Aici maestii bucatari va vor incanta simturile cu specialitati deosebite, atat din bucataria traditionala romaneasca cat si din cea internationala.
Hotelul Rimini are o oferta larga pentru gama de evenimente ce se pot organiza in cadrul acestuia, incepand de la mese festive pana la nunti sau cocktailuri, totul fiind perfect aranjat conform dorintelor dumneavoastra.
Hotelul Rimini este situat in cartierul Zorilor intr-o zona rezidentiala, foarte linistita, dar totodata la cateva minute cu masina de centrul istoric al orasului, precum si de aeroportul international din Cluj-Napoca. Este situat pe strada Cometei nr 12-14 din Cluj Napoca. Va asteptam in complexul hotelier Rimini Plaza din Cluj Napoca pentru a beneficia de servicii de cazare profesionale de 4 stele la hotel Rimini, pentru intalniri de afaceri, pentru un pranz sau o o seara traditionala romaneasca la Crama Haiducilor.
Hotel Rimini Plaza, pentru cei ce pretuiesc fiecare clipa!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Alarm clock
Gay-friendly
Wedding suite
Towels/bedsheets available for a supplement
Smoking area
Business centre
Heating
Free WiFi connection
Family rooms
WC
Free bathroom amenities
Desk
Telephone
Soundproof rooms
Soundproofing
Flatscreen TV
Safe
Satellite/cable TV
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Barbeque
Landscaped area
Restaurant
Room service
Minibar
Free parking
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Games area
Air-conditioning
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.