Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Opera Plaza


Descriere

Hotelul Opera Plaza este situat in centrul istoric al orasului Cluj, la 200 m fata de Opera Romana, la 250 m fata de Catedrala Ortodoxa, la 600 m fata de Catedrala Catolica Sf. Mihail, la 2 km fata de gara si la 8 km fata de aeroport. Facilitati Hotel Hotelul Opera Plaza ofera 46 camere Standard, 4 camere Executive si 2 Apartamente. Sunt disponibile si camere cu facilitati pentru persoane cu deficiente cat si camere pentru nefumatori. Opera Plaza poate fi locatia pentru un dineu privat sau de anvergura, putand gazdui pana la 300 de invitati. La Health Center turistii pot beneficia de piscina interioara, hidromasaj, sauna, masaj si fitness. Facilitati Camere Spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, tv cablu, pay tv, internet de mare viteza, halat de baie, uscator de par, baie cu dus, senzor de fum. Accesul se face pe baza de card. Accesul la sauna si la piscina este gratuit. Spre deosebire de camerele Standard, camerele Expres sunt mai spatioase si ofera si facilitati precum: cazare in regim expres, acces gratuit la Business Centre si prioritate la toate celelalte facilitati oferite de Opera Plaza. Apartamentele ofera un living combinat cu un spatiu de lucru, un dormitor cu dressing room si baie cu hidromasaj. Aceste spatii de cazare au vedere catre parcul secular de vis-a-vis. Masa - Mic Dejun Micul dejun este servit in sistem bufet suedez. Restaurantul hotelului ofera preparate din bucataria romaneasca cat si din bucataria internationala. De asemenea, este disponibila si o terasa. Taxa locala este inclusa in tarife.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.