Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Boca

   Cluj Napoca, Romania


Descriere

Amplasare: In centrul orasului. Clasificata 3 ***, pensiunea Casa Boca se afla pe una dintre arterele principale care strabat orasul Cluj Napoca, fiind usor accesibila de pe E60 directia Oradea- Tg. Mures- Bucuresti, de la sensul giratoriu de pe varianta cartierului Manastur-Zorilor. Atmosfera calda si primitoare, prin simplitate si bun gust, va spori confortul dumneavoastra in timp ce micul dejun atent selectionat al fiecarei dimineti va contribui la starea dumneavoastra de energie si buna dispozitie. Pensiunea Casa Boca se adreseaza tuturor persoanelor care vin in orasul Cluj care au nevoie de o sedere relaxanta si linistita, la aproximativ 15 minute distanta de centrul cultural si istoric al orasului. Facilitati Pensiune: are o capacitate de 17 camere dotate cu grup sanitar propriu, televizor cu plasma si acess internet, parcare, internet, plata cu cardul, sala de conferinte

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Cash machine
Ironing equipment
Iron
Ceramic tile/marble floor
Views
Carpet floor
Events / banquets rooms
Smoking area
Heating
Free WiFi connection
Terrace/ Solarium
WC
Newspapers
Wake-up service
Flatscreen TV
Fax connection
Laundry service
Microwaves
Hairdryer
Satellite/cable TV
Pets permitted (5kg)
Air-conditioning in communal areas
Bar
Landscaped area
24 hour reception service
Free parking
Change machine
Buffet breakfast
Photocopier
Non-smoking rooms
Internet access
Air-conditioning
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom
Terrace

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.