Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAPA MERMAID

Descriere

Descriere HOTEL NAPA MERMAID:
Hotelul este situat intr-o locatie perfecta pentru o vacanta reusita, aproape de punctele importante de interes, de centrul orasului si de apele albastre ale marii. Hotelul dispune si de camera de tip boutique.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL NAPA MERMAID:
Hotelul se afla la 100 de metri de plaja Graecian Beach si la 1 km de centrul statiunii.

Plaja:
Hotelul se afla la 100 de metri de plaja cu nisip.

Dotari camere:
Hotel Napa Mermaid are 144 camere, recent renovate, dotate cu: aer conditionat, incalzire, baie complet utilata, TV, internet, seif (contra cost), minbar, filtru se cafea, balcon.

Facilitati HOTEL NAPA MERMAID:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, piscina interioara, exterioara si pentru copii, masaj, sauna, sala gimnastica, Jacuzzi, masa billiard, teren tenis, sala de conferinte, coafor, rent a car, internet Wi-Fi in lobby.

PENTRU PASTE 2020:- pranzul festiv de Paste este inclus (fara bauturi); pentru regimul de masa demipensiune pranzul festiv se va servi duminica si va inlocui masa de cina.
- biserica este foarte aproape de hotel, se poate merge pe jos
- live cooking


Clasificare oficiala: 3*, clasificarea tour-operatorului: 3*

Web: www.napamermaidhotel.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.