Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Olive Tree


Descriere

Hotelul Olive Tree este situat in partea de nord a insulei Cipru in orasul Kyrenia. Locatia deosebita ofera toate tipurile de peisaj de la munti, portul orasului Kyrenia, faimoasa plaja Algadi la castele istorice si si abatii aflate la mica distanta de hotel.

Distante
-> Catalkoy 8 km
-> Kyrenia 7 Km
-> Aeroportul Ercan 29 Km
-> Aeroportul Larnaca 77 km

Puncte de interes
-> Nicosia
-> Castelul St. Hilarion
-> Orasul Kyrenia

Atu-uri
-> Acces internet gratuit in spatiile comune
-> Centru wellness
-> Piscina cu apa dulce

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Restaurant principal, lobby bar, patiserie, room service, bar la piscina, English Pub, restaurant a la carte cu specific international, parcare.
Activitati incluse: Centru fitness, sauna, tenis de masa, teren de tenis, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja, acces internet wireless in spatiile comune, piscina interioara, piscina exterioara cu apa dulce, piscina pentru copii, baby cot, scaunele pentru copii in restaurant.
Activitati contra cost: Centru wellness, masaj, billiard, mini-market, magazin de suveniruri, coafor, acces internet wireless in camere si seif.

Tipuri de camere
-> Villa Standard
-> Villa Deluxe

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie privata cu dus si uscator de par, oglinda pentru machiaj, telefon cu linie directa, seif electronic, minibar, acces internet wireless contra cost, mocheta, minibar, TV prin satelit, balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Sala de fitness
Piscina exterioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
zona de plaja privata
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.