Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Benovias (Karfas)


Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Construit pe dealul verde al Sf. Gheorghe din Chios, înconjurat de arbori de măslini și masti, familia Aeriko are o piscină și un bar lângă piscină, la 150 de metri de plaja Karfas.

Toate unitățile cu aer condiționat au baie cu duș, TV prin satelit, seif și frigider. Sunt disponibile și articole de toaletă și un uscător de păr. Fiecare dintre camerele Aeriko - Benovias are o verandă privată cu vedere la mare.

Un mic dejun de casă este servit zilnic în sala de mese sau în grădină cu sucuri și marmeladă de casă, în timp ce barul de la piscină oferă băuturi reci și gustări.

Accesul Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Aeriko - Benovias este situat la 5 minute de plaja de nisip și de centrul orașului Karfas și la 6 km de orașul Chios. Aeroportul Internațional Chios este la 3 km distanță. Este posibilă parcarea privată gratuită la fața locului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.