Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aegean Dream Apartments (Karfas)


Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos de plajă. Construit de-a lungul malului mării, la doar 200 de metri de plaja principală a golfului Karfas, Aegean Dream Hotel oferă reședințe self-catering. Acesta oferă o piscină cu șezlonguri, prosoape și umbrele gratuite.

Fiecare dintre ele cu un balcon privat cu vedere la Marea Egee, apartamentele cu aer condiționat au o zonă separată de living, chicinetă și baie marmorată cu cadă. Confortul modern include un TV LCD cu canale prin satelit și acces gratuit la internet prin cablu. Wi-Fi gratuit este oferit în zonele publice ale hotelului.

Aegean Dream Hotel oferă mic dejun tip bufet american. Preparate grecești preparate cu grijă sunt servite pentru prânz la restaurantul hotelului. Barul de zi de la piscină servește gustări și cocktailuri. Cafeneaua lounge este, de asemenea, deschisă toată ziua și oferă priveliști frumoase ale Mării Egee.
Aegean Dream Hotel este la 5 km de Aeroportul Internațional Chios și la 7 km de portul principal Chios.

Plajele magice, zona Kambos și satele medievale mastice sunt foarte ușor de ajuns de la hotel. Parcarea privată în aer liber este disponibilă la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Restaurant
bar la piscina
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.