Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Chios Grecia

Vacanta in Chios Grecia

...

Citeste mai mult

Vacanta in Chios Grecia


Chios este a cincea insula ca marime a Greciei fiind situate in NE marii Egee la numai 7 km distanta fata de coasta Turciei.

Insula Chios este despartita de Turcia prin stramtoarea Chios avand curse de ferryboat zilnice spre regiunea Cesme sau spre Izmir.
Insula Chios este cunoscuta international pentru satele medieval, manastirea Nea Moni ( sec 11) si Agia Markella – protectoarea insulei   dar in special pentru exportul de mastic.

Zona Sudica a insulei este denumita Mastichochoria datorita celor sapte sate care cultiva copacii care produc masticul.
Partea Vestica este formata din culmi muntoase care se pravalesc in mare, cu formatiuni stancoase superbe si golfuri natural cu ape cristaline ce te imbie la o baie racoritoare.

Pe aceasta insula s-a nascut Homer ( sec 8 BC) iar unii istorici sustin ca acesta este locul de nastere al lui Christopher Columb. Columbos este un nume raspandit in Chios, aceasta fiind infratita cu orasul Genoa.

Plajele din Chios sunt plaje mici “de familie” cu apa cristalina si nisip fin , fiind amenajate cu tot confortul necesar pentru o zi de “lenevit” la soare.

Chios este o insula mica, cocheta ce ofera turistului sosit aici tot ceea ce este necesar unei vacante perfecte!

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.