Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL TOPAZ este situat in centrul statiunii Cap Aurora, la 100 de metri de plaja si face parte din complexul turistic Topaz-Opal-Cristal.
Hotelul Topaz a fost reclasificat la 4*, trecand printr-un amplu proces de renovare si modernizare, in anul 2023, iar azi ofera cazare in spatii confortabile, decorate in culori odihnitoare, dotate cu aer conditionat, LCD tv, wireless internet, minibar, bai moderne cu cabine de dus si balcon. Unele camere ofera vedere la mare. Hotelul este structurat pe 4 etaje si parter si este deservit de doua lifturi moderne.
Hotel Topaz dispune de bar la parter si o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri, si cu panorama minunata spre plaja si mare.
Serviciile de masa se ofera in restaurantul hotelului Opal.
De asemenea, hotelul Topaz dispune de parcare privata, oferita gratuit oaspetilor, in masura disponibilitatii.

Dotari camere Toate spatiile de cazare au fost renovate integral si sunt dotate cu pat matrimonial, aer conditionat, LCD tv, minibar, wi fi, bai cu cabina de dus, uscator de par si obiecte de toaleta, si balcoane. Camerele duble luxury au o suprafata de aproximativ 15 mp. Se poate adauga pat suplimentar. Unele pot avea vedere la mare. Camerele triple luxury sunt mai spatioase si au in dotare, pe langa patul matrimonial, inca un pat single (de o persoana). Suprafata aproximativ 18 mp. Apartamentele luxury cu vedere la mare sunt compuse dintr-un living cu canapea extensibila, baie si dormitor cu pat matrimonial. Intre dormitor si living exista usa separatoare. Apartamentele cu doua dormitoare si vedere la mare sunt compuse din doua dormitoare cu pat matrimonial, o singura baie si un mic living. Dormitoarele au usa.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.