Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Liliacul si Trandafirul


Descriere

Vila Liliacul&Trandafirul dispune de 26 camere cu 2 locuri si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi. Vila Liliacul&Trandafirul permite accesul rapid in Complexul Hotelier Cozia (Hotel Caciulata, Hotel Oltul, Hotel Cozia) care dispune de o baza de tratament comuna situata in incinta unitatii, cu acces interior din fiecare hotel cu o capacitate de tratament de 260 proceduri concomitent si o capacitate totala de 4800 proceduri pe zi, fiind una dintre cele mai mari si mai moderne baze de tratament din tara.

Vila Liliacul&Trandafirul se afla in vecinatatea Complexul Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata. Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt (45° 15` latitudine nordica si 24° 15` longitutidine estica, 280 m altitudine), statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie