Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Liliacul si Trandafirul


Descriere

Vila Liliacul&Trandafirul dispune de 26 camere cu 2 locuri si 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Hotelul are in dotare restaurant, bar de zi. Vila Liliacul&Trandafirul permite accesul rapid in Complexul Hotelier Cozia (Hotel Caciulata, Hotel Oltul, Hotel Cozia) care dispune de o baza de tratament comuna situata in incinta unitatii, cu acces interior din fiecare hotel cu o capacitate de tratament de 260 proceduri concomitent si o capacitate totala de 4800 proceduri pe zi, fiind una dintre cele mai mari si mai moderne baze de tratament din tara.

Vila Liliacul&Trandafirul se afla in vecinatatea Complexul Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata. Situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt (45° 15` latitudine nordica si 24° 15` longitutidine estica, 280 m altitudine), statiunea Calimanesti-Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului.
Calimanesti-Caciulata are o existenta indelungata, semnalata prin tezaurul de monede dacice si castrele de la Jiblea si Arutela. Pe timpul împaratului Hadrian (117 – 138 d.Hr.) apele de la Bivolari au fost folosite de romani la termele Arutela, precum si de populatia dacica. Deci, o statiune cunoscuta de 2000 de ani, in care factorii climatici si apele termominerale si minerale contribuie la refacearea echilibrului energetic al organismului.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.

Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.