Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear Cozia - Corp Cozia


Descriere

Corp Cozia este unul din cele 3 corpuri hoteliere aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata. Facilitati hotel: restaurant, bar de zi, 2 sali de conferinta (capacitate de 80 locuri) ,corp Cozia are acces la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, acces contra cost la Cozia Aqua Park (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna). Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente. Facilitati camere: TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie. Servicii masa Mesele se servesc in restaurantul hotelului in sistem card valoric. Facilitati copii Copiii cu varste intre 0 si 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar) si masa. Copiii cu varste intre 7 si 13.99 ani achita 50% din tariful de adult si primesc pat suplimentar. Copiii cu varste intre 14 si 15.99 ani achita 50% din tariful de cazare (si primesc par suplimentar) si integral valoarea mesei.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.