Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VINTAGE HOUSE


Descriere

ila Vintage House, este pozitionata in Poiana Tapului, intr-o zona linistita, retrasa, ideala pentru un weekend relaxant la munte cu prietenii.Distanta fata de centrul statiunii este de aproximativ 2 km, iar fata de gara 2.5 km. Vila Vintage House vine in intampinarea turistilor sai cu 16 locuri de cazare, repartizate in 8 camere duble, spatioase si moderne, dotate cu facilitati precum : televizor, grup sanitar propriu, balcon, internet si incalzire centrala. Livingul spatios este foarte primitor si ideal pentru seri relaxante, alaturi de o cana de vin fiert.Curtea este destul de spatioasa, aproximativ 600mp, unde sunt amenajate si doua terase si un gratar barbeque. Bucatarie complet utilata este pusa la dispozitia turistilor.Printre alte facilitati putem enumera: internet wireless, semineu, frigider in vila si parcare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.