Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA VREI LA MUNTE


Descriere

Construita intr-un stil rustic plin de rafinament, vila este dispusa pe doua niveluri astfel:
- la parter: living cu canapea si fotolii extensibile si bucatarie deschisa
- la etaj: doua dormitoare si baie

Iti oferim trei apartamente (la cheie), in Busteni, vis-a-vis de Telecabina BUSTENI-BABELE la cele mai bune preturi.

Apartamentele sunt dotate cu bucatarie utilata, incalzire centrala proprie, tv color, cablu tv, internet si nu in ultimul rand o priveliste superba catre munte.

Ai la dispozitie doua dormitoare, baie si living cu bar (bucatarie deschisa) unde te vei simti ca acasa. Vila se inchiriaza integral (la cheie pt 4 sau 6 pers)

Beneficiezi de apa calda si caldura non-stop, tv color, cablu tv, internet si nu in ultimul rand loc pentru gratar cu o priveliste superba.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
camere cu balcon

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.